Tenderizér na maso
Kód produktu 141419Tenderizér je opatřen 20 ostrými čepelemi, které naruší strukturu masových vláken, díky čemuž se zkrátí doba přípravy a maso zůstane šťavnaté. Čepele jsou bezpečně uloženy v plastovém těle.
Více informacíTanderizér je vynikající pomocník při přípravě šťavnatých steaků, zvláční všechny druhy červeného masa.
A jak na to? Tenderizér stačí položit na plátek syrového masa, zatlačit na rukojeť a tento postup opakovat po celé ploše steaku. Ostré nerezové čepele zjemní ve chvilce strukturu masa. To přispívá k rovnoměrnému a rychlejšímu propečení masa. Pokud se maso marinuje, díky procesu tenderizace proniká marináda lépe do masa, marinování je kratší a účinnější. I doma tak dosáhnete profesionálních výsledků.
Snímatelný kryt čepelí zajišťuje bezpečné uložení. Lze jej snadno rozložit odejmutím držadla, dvojici držáků s čepelemi pak umýt.
- Materiál: plast, nerezová ocel
- Barvy: mix
- Délka (cm): 12,5
- Šířka (cm): 3
- Výška (cm): 11,5
- Hmotnost (g): 250
- Vhodné do myčky: ne