Základem tohoto „pečiva“ jsou celá nebo mletá semínka, mandle, ořechy, vejce, tvaroh, mozzarella či psyllium.
Navíc si do něho můžete přidat to, co máte rádi. Chuť Itálie přinesou banketky s příměsí sušených rajčat, nadrobno nakrájených oliv a oregana. Venkovská varianta plná cibule nebo medvědího česneku doplní skvěle grilované maso i pečená žebírka.
A zajímavý bonus - takové pečivo je přirozeně bezlepkové.
2 ZAJÍMAVÉ RECEPTY NA CHUTNÉ LOW CARB PEČIVO:
CO DOPORUČUJEME PRO PEČENÍ LOW CARB PEČIVA:
- bagety, rohlíky nebo bulky budou dobře vypečené s použitím nepřilnavých plechů a pekáčů GRANDE
- low carb chléb si udrží tvar, pokud použijete silikonové, nepřilnavé kovové formy na chleba, podlouhlé formy na biskupský chlebíček nebo keramické formy s vnitřním glazovaným povrchem
- křupavé krekry nebo low carb sušenky snadno upečete ve skleněném pekáči, díky čemuž snadno zkontrolujete, zda je dozlatova i jejich spodní část
Orion vychytávka: Ruční nerezový mlýnek na kávu nejenže čerstvě namele zrnkovou kávu, ale v tomto případě jej lze použít i ke mletí lněného semínka!