Někdo má v oblibě čaje sypané, zelené, jasmínové nebo nálevy typu rooibos či maté. Praktickými nálevovými sáčky, zalitými vodou, zase mnozí začínají den. Pomáhá při nachlazení nebo v sychravých podzimních a zimních dnech.

  • HRNKY KVĚT:

Jemný květinový reliéf a příjemná tlumená glazura jsou hlavními znaky těchto nových hrnků. A jsou dostatečně velké, mají objem 400 ml, takže čaj bude pořádný, nebo je libo velká bílá káva? 

  • HRNKY S VÍČKEM:

Zajímavé rovné hrnky o objemu 450 ml jsou jako stvořené k přípravě a louhování čaje, k podávání velké kávy, cara, svařáku apod. Aby nápoj nevychladl, jsou doplněny víčkem, které poslouží i jako podtácek na kostky cukru, citron, drobnou sušenku nebo jako místo, kam odložit sáček s čajem. 

  • VTIPNÁ ŘADA HRNKŮ S MISKOU:

Tyto kombinace hrnků s miskou s navazujícím dekorem přinášejí pocit hravosti do každodenního pití čaje. Ocení je hlavně děti, které si mohou vybrat z pěti dekorů. Tak šup, nahoru křupinky, ovesnou kaši nebo salátek a do hrnku oblíbený čajíček. Taková roztomilá sada může být i hezkým dárkem. 

  • KOLEKCE MÁK JAKO VZPOMÍNKA NA HORKÉ LÉTO:

Najdete v ní nejen hrnky a cukřenky, ale i pěkné konvice a servírovací talíře, takže můžete domácnost nebo chalupu vyladit díky kombinaci různých kousků. Kolekce MÁK oslavuje krásu přírody, přináší vzpomínku na horké léto plné vlčích máků a lučních květin, pohybujících se v příjemném větru.

  • SKLO DO DOMÁCNOSTI PATŘÍ:

Sady hrnků, hrnků s podšálky jsou praktické, vynikne v nich nejen dobrý čaj, ale i latté, navíc jsou stohovatelné, takže zaberou jen málo místa při uložení. Díky tomu se hodí k použití v domácnosti, ve firemním baru či kuchyňce nebo při hotelové bufetové snídani, kde se hosté sami obslouží. A přípravu čaje nebo kávy zajistí nové konvice v kombinaci skla, kovu a černých prvků na rukojetích a víčku. 

Všechny hrnky lze použít k ohřevu v mikrovlnné troubě a umývat v myčce.

Spolu s vánočkou nebo dobrou domácí bábovkou se tak horký nápoj stane pohlazením v bříšku nebo může být milým dárkem pro kamarádku nebo kolegu. Tak si některý hrneček vyberte, uděláte radost sobě i blízkým.