DŮVOD DOBŘE SE NAJÍST A NAPÍT SE VŽDYCKY NAJDE.
Suroviny
- 10 kuřecích křídel
Marináda:
- 4 lžíce olivového oleje
- 1 chilli paprička
- 4 stroužky česneku
- 2 lžíce grilovacího koření
- 2 lžíce medu
Postup:
V nakládací dóze s přítlačným víčkem s pružinou smíchejte olej, grilovací koření, nasekanou papričku a rozdrcené stroužky česneku. Promíchejte s kuřecími křidélky, uzavřete a nechte do druhého dne marinovat. Pak stačí grilovat z obou stran, až bude kůžička krásně křupavá. Lze průběžně potírat zbylou marinádou.
Náš tip: maso typu krkovice doporučujeme na 2-3 hodiny naložit do jogurtu nebo hořčice. Bude pěkně šťavnaté a měkké!