DŮVOD DOBŘE SE NAJÍST A NAPÍT SE VŽDYCKY NAJDE.

Suroviny

  • 10 kuřecích křídel

Marináda:

  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 chilli paprička 
  • 4 stroužky česneku
  • 2 lžíce grilovacího koření
  • 2 lžíce medu

Postup:

V nakládací dóze s přítlačným víčkem s pružinou smíchejte olej, grilovací koření, nasekanou papričku a rozdrcené stroužky česneku. Promíchejte s kuřecími křidélky, uzavřete a nechte do druhého dne marinovat. Pak stačí grilovat z obou stran, až bude kůžička krásně křupavá. Lze průběžně potírat zbylou marinádou.

Náš tip:  maso typu krkovice doporučujeme na 2-3 hodiny naložit do jogurtu nebo hořčice. Bude pěkně šťavnaté a měkké!

Další zajímavé recepty zde >>