Nový katalog plný zajímavých informací, tipů a vychytávek, díky kterým bude sváteční i každodenní pečení hračka, právě vychází.
Můžete si jej už nyní prohlédnout v elektronické podobě zde >>
Zima je obecně dobou uzení. Přikusovat k ještě teplému masíčku z udírny čerstvý domácí chléb je opravdová nádhera. Kynutý v šikovné ošatce, pečený s láskou.
I když je období zabíjaček a takové domácí sádlo se škvarky se na krajíc čerstvého chleba perfektně hodí, je to i čas lehkých jídel. Vyzkoušejte domácí tvarohovou pomazánku, která dodá bílkoviny a zasytí. Bude trefou do černého i pro ty, kteří se chystají splnit novoroční předsevzetí o zdravějším stravování. Tvaroh si totiž můžete jednoduše připravit doma s pomocí sady na výrobu sýrů a tvarohu.
Recept na jednoduchou tvarohovou pomazánku s jarní cibulkou určitě stojí za vyzkoušení, bude perfektní snídaní, svačinkou i hodnotnou a lehkou večeří.
A CO V NOVÉM KATALOGU O PEČENÍ NAJDETE?
- jak si poradit s kváskem
- jaká ošatka se hodí na konkrétní množství mouky
- v čem péct chleba a jak ho udržet co nejdéle čerstvý a dobrý
- co přidat do těsta, aby pečení nebyla nuda
- jak na bochníku vytvořit originální ornamenty
- jednoduché pečení baget, housek i pizza chleba včetně vyzkoušených receptů
Receptů na dobrý, křupavý a uvnitř nadýchaný chléb, bezlepkové varianty i low carb pečivo je všude spousta. Tak zkoušejte, vymýšlejte a testujte na sobě a svých blízkých, který chléb bude ten pravý a zachutná celé vaší rodině.