Zelí, cukety, dýně, křupavou mrkev naložte do stylových nakládacích nádob, ovoce nasušte a uložte do sklenic s patentem nebo si připravte poctivé domácí zavařeniny. Využijete tak plody podzimní přírody i své vlastní práce na zahrádce.
Teď je ten správný čas na nakládání a zavařování.
Vyzkoušeli jsme za vás a zavařili jsme výbornou houbovou čalamádu. Zkuste si ji připravit jako skvělou přílohu např. k pečenému masu. Recept najdete zde >>
Aby se Vám vše lépe připravovalo, vybrali jsme z naší nabídky:
- Nakládací hrnce s kleštěmi a zeláky české výroby – ideální pro naložení, přípravu kvašeného zelí, čalamád, domácího pickles
- Nakládací dózy s pružinou – ideální k nakládání masa, sýrů i zeleniny
- Skleněné dózy s patentem a těsněním– vhodné pro uskladnění křížal, ořechů, naložení sýrů, které budou i krásným dárkem domácí výroby